ŽUPNI OGLASI

Župni vjeronauk je po rasporedu, obvezan za sve, s naglaskom na prvopričesnicima i krizmanicima i 1. razredu srednje škole. 

Roditeljski sastanak za roditelje prvopričesnika bit će u četvrtak, 3. ožujka u 19 sati u pastoralnom centru, a roditeljski sastanak za roditelje krizmanika bit će sutra, u ponedjeljak, 7. ožujka u 19 sati u pastoralnom centru.

 Križni put u korizmi je srijedom i petkom u 18 sati u crkvi i nedjeljom u 15 sati na groblju. U srijedu križni put vode djeca 4. i 5. razreda. 

Mjesečni susret Pokreta Božjeg milosrđa bit će u četvrtak 03. ožujka 2016. godine poslije večernje svete mise.

Prvi petak u ožujku je ovoga tjedna. Ispovijed je svaki dan pola sati prije mise. 

Poticaj pape Franje „24 SATA ZA GOSPODINA“ u Godini Milosrđa za cijelu katoličku crkvu, u župi Valpovo bit će prigoda ostvariti u petak i subotu, 4. i 5. ožujka 2016. posebnim pozivom na sudjelovanje: 

Početak je križnim putem u 18 sati i misom u 18.30 te euharistijskim klanjanjem u sklopu pobožnosti Srcu Isusovom i Milosrđu Božjem. Nastavlja se različitim oblicima pobožnosti i razmatranja, uključivo s pokorničkim bogoslužjem koje će trajati do 22 sata. Nastavak je u subotu s misom u 8 sati, a poslije mise sve do 11 sati će se uključiti molitvene skupine i pojedinci. Nastavak je istog dana u 16 sati s pobožnošću križnog puta, pokorničkim bogoslužjem, krunicom i drugim pobožnostima do 18 sati. I u petak i u subotu u vrijeme ovih pobožnosti prilika je za ispovijed. Detaljan raspored možete vidjeti na plakatu na ulazu u crkvu.

 

Jedanaesti nadbiskupijski križni put za mlade je 12. ožujka 2016. od Belišća do Belog Manastira. Prijave su do 5. ožujka.

Ispovijed bolesnika u Valpovu po kućama bit će 15. ožujka, ispovijed bolesnika u crkvi bit će 16. ožujka. Prijave su u župnom uredu.

USKRSNA ISPOVIJED djece od 4. do 8. razreda bit će u (drugi) ponedjeljak, utorak i srijedu, 7. 8. i 9. ožujka za vrijeme sata vjeronauka.

U nedjelju 6. ožujka 2016. u 16 sati u pastorlanom centru naše župe, održat će se susret štovatelja Božjeg milosrđa Valpovačkog dekanata i upoznavanje s duhovnikom Pokreta vlč. Mirom Tomasom.

Korizmeni koncert bit će u župnoj crkvi u nedjelju, 6. ožujka u 19.30.