Pročitati na početku mise: Dan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u BIH je danas. Uz molitvu na tu nakanu i milostinja je za potrebe Crkve u BIH.

Duhovni susret mladih župe Valpovo u župnoj crkvi je danas na misi u 18.30 koju predvodi pater. Arek, duhovnik mladeži u Osijeku, s nastavkom programa poslije mise.

Župna kateheza je po rasporedu. 

U ponedjeljak, 9. ožujka je čašćenje Bl. Marije Petković uz večernju misu.

 

Križni put u korizmi je srijedom i petkom u 18 sati u crkvi i nedjeljom u 15 sati na groblju. 

Euharistijsko klanjanje je u četvrtak poslije večernje mise. 

Radionica za izradu rukotvorina pod vodstvom časnih sestara za djecu od 7. razreda nadalje je subotom od 11 do 13 sati.

Obnova župnog doma se nastavlja. Darovi župljana su potrebni. Potrebni su i novi povjerenici. 

Dekanatsko hodočašće Valpovačkog dekanata u Mariju Bistricu u subotu, 14. ožujka 2015. je s polaskom u 4.30 ispred srednje škole. 

Križni put mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije ove godine je 21. ožujka u Baranji od Batine do Duboševice. Prijave su do utorka, 10. ožujka župnom vikaru.

USKRSNA ISPOVIJED  DJECE od 4. do 8. r. bit će (u drugi ponedjeljak i utorak), 16. i 17. 3. u vrijeme sata vjeronauka ili u suprotnoj smjeni od škole i to od 8 do 12 sati i od 14 do 18 sati.

USKRSNA ISPOVIJED BOLESNIKA po kućama bit će 18. ožujka, a u crkvi 20. ožujka. Prijave u župnom uredu.

Župa organizira putovanje u Dubrovnik, Cavtat, Boku Kotorsku i hodočašće sv. Leopoldu Mandiću u Herceg Novi 30. travnja do 3. svibnja 2015. Cijena aranžmana je 600 kn. Prijave su č.s. Danijeli Škoro do 7. travnja. Program je na plakatu ili kod č.s. Danijele.

Drugi nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji je na Rijeci i Trsatu 19. travnja 2015. Prijave su do 10. travnja. Upit kod župnika.